На головну Новини ЖК Comfort Park та його філософія мультикомфорту. Як на вас впливатимуть ці принципи

ЖК Comfort Park та його філософія мультикомфорту. Як на вас впливатимуть ці принципи

Обрати квартиру

Відчувати себе комфортно вдома завдяки чотирьом показникам? Як таке можливо та що це за показники – розказуємо у цій статті на прикладі ЖК Comfort Park.

Після одного з досліджень декілька років тому будівельні фахівці створили формулу, яка може впливати на комфорт людини у приміщенні. В ній зібрано чотири елементи, а саме: акустичний, термальний, візуальний і якість повітря. 

Вони стали основою концепції для будівництва чи ремонту, якій дали назву «мультикомфорт». З часом вона стала цілою будівельною філософією, яку популяризують по світу завдяки студентському конкурсу в області архітектури. Учасники повинні створити проєкт житлового району з дотриманням цих чотирьох показників.

Наші архітектори при створенні ЖК Comfort Park також дотримувалися концепції мультикомфорту. Адже ми впевнені, що на емоційний стан та фізичне самопочуття людини впливають багато чинників і навколишнє середовище одне з них.

Оскільки у містах проживає велика частина населення і багато часу мешканці міст проводять саме у закритому середовищі, яке складається зі стін та даху – важливо, щоб воно було максимально комфортним і якісним. Саме такою може бути ваша квартира у Comfort Park.

Тож яка суть мультикомфорту та як на вас впливатимуть його показники? 

  1. Акустичний. При дотриманні цього показника у приміщенні відсутні зайві шуми, відчувається спокій. Звуки чисті та легкі для сприйняття. Люди, які перебувають серед правильної акустики, спокійніше сплять, легше зосереджуються, навіть прослуховування музики чи перегляд фільму стає якіснішим.
  2. Термальний. Суть цього показника в тому, що температура та вологість повітря у приміщенні помірні, відповідають порі року. Ті, хто знаходяться у кімнаті, не відчувають дискомфорту через високу або занадто низьку температуру. Можуть створювати комфортне температурне середовище у будь-яку пору року, при цьому не витрачаючи велику суму на оплату комунальних послуг.
  3. Візуальний. У приміщеннях з концепцією мультикомфорту освітлення якісне, багато природного світла, а також є змога його регулювати та створювати м’яке середовище для очей. Естетика, дизайн таких приміщень не строкатий, не забитий меблями та зайвими деталями. Планування ергономічне, зручне для проживання. Мешканці таких квартир відчувають простір і зручність для організації свого життя. Не мають проблем з освітленням та отриманням позитивних емоцій, до прикладу, через достатній рівень інсоляції (потрапляння сонячного світла).
  4. Показник якості повітря. При дотриманні цього показника у приміщеннях хороша вентиляція, є доступ до свіжого повітря з вулиці. Можливий контроль запахів. У тих, хто знаходиться в приміщенні, немає дискомфорту щодо якості повітря, його зволоженості та запаху. Або ж вони з легкістю можуть це регулювати під свої потреби.

Наші архітектори та будівельники створюють ЖК Comfort Park та кожну квартиру в ньому так, щоб мешканці змогли жити у мультикомфортному комплексі, відчувати на собі усі переваги цих чотирьох елементів.

Звісно, багато аспектів залежать від проробленого ремонту та фінального вигляду квартири. Але в ЖК Comfort Park продумані планування, сучасні архітектурні рішення. Ми використовуємо якісні матеріали, встановлюємо надійні вікна та двері, приділяємо багато уваги прибудинковій території, озелененню.

Ми продовжуємо працювати над тим, щоб заселившись у нову квартиру, ви змогли підхопити філософію мультикомфорту. Та створити для себе й своїх рідних мультикомфортне середовище.

Адже жити комфортно – просто. Обирайте Comfort Park.

Відділ продажу blago: +38 (067) 761-30-56

Обрати квартиру