На головну Новини Міфи про ремонт у квартирі

Міфи про ремонт у квартирі

Обрати квартиру

Як не зіпсувати нову квартиру неякісним ремонтом? Перш за все не довіряти міфам про ремонтні роботи. Зруйнуймо їх, щоб ви змогли створити квартиру мрії. 

Дешева бригада робочих або знайомий знайомого, кум чи друг зробить ремонт краще, ніж професійна ремонтна команда.

Якщо ви хочете бути впевненими у якості роботи, то обирайте майстрів, які мають великий досвід, можуть показати фото завершених проєктів та поділитися контактами з рекомендаціями. Також звертайтеся до тих бригад, які укладають договір та відповідають за якісне виконання, яке відповідає вартості. Крім того, вам буде важко вказати на помилки «своїй» людині та вимагати переробити щось. 

Не варто купувати дорогі матеріали, якщо й так через декілька років треба буде робити ремонт повторно.

Це помилкове твердження. У першу чергу треба обирати матеріали, які відповідають усім стандартам та є безпечними для здоров’я. 

Й пам’ятайте, що дешево не дорівнює якісно. 

Спочатку робити ванну кімнату, а потім всі інші кімнати. 

Така ідея призведе до того, що ви переплатите за ремонт в три рази. Тому рекомендується здійснювати роботи поетапно, якщо є можливість – складіть дизайн-проєкт. Це допоможе вам передбачити результат та навіть зекономити.

Ремонт не можна робити зимою. 

Це один із найпопулярніших міфів, який пояснюється лише тим, що на вулиці низька температура. Насправді ви можете робити ремонт тоді, коли вам зручно, є фінансові можливості та час. Крім того, ціни у ремонтних бригад у зимовий період дешевші, ніж у літній. 

Також взимку краще підсихають штукатурка та клеї, адже волога випаровується набагато повільніше, ніж літом. Тому матеріал встигає затвердіти та встоятися якісніше. Проте не забувайте про провітрювання приміщення. 

Якщо закупити усі матеріали за один раз, то можна зекономити, в тому числі й на доставці. 

По-перше, вам не вдасться купити все необхідне для ремонтних робіт за один і навіть за два рази. Під час ремонту на вас чекатиме багато поїздок по різних магазинах. А велика кількість матеріалів у квартирі заважатиме виконанню ремонтних робіт та навіть гальмуватиме процес. Ще один мінус такого наміру – це те, що деякі чистові матеріали дуже чутливі до вологи, а при чорновій обробці стін вона  висока. 

Руйнування цих міфів допоможе вам зробити ремонт у квартирі якісними. А якщо хочете зробити процес комфортнішим та простішим, то для вас є спеціальні пропозиції – «Ремонт під ключ» або квартири з готовим ремонтом від blago.

 

Для консультації телефонуйте:  +38 (067) 761-30-56

Обрати квартиру