На головну Новини Чотири стилі інтер’єру, які підійдуть тим, хто робить ремонт комфорт класу

Чотири стилі інтер’єру, які підійдуть тим, хто робить ремонт комфорт класу

Обрати квартиру

Підібрали чотири стилі інтер’єру, які будуть ідеальним рішенням для вашої квартири в ЖК Comfort Park.

Скандинавський стиль. Він про стриманість, спокій та любов до природи. Інтер’єр у цьому стилі – світлий, затишний та теплий. Досягається такий ефект завдяки, використанню натуральних матеріалів: цегли, дерева, каменю. Стіни фарбують у білий або пастельний колір, а для контрасту використовують яскраві акценти, теплі кольори текстилю.

 

Меблі в у скандинавському стилі білі або з натурального дерева, при цьому дуже прості та функціональні. У цьому стилі важливу роль приділяють освітленню, тому в приміщенні мають бути великі вікна для проникнення природного м’якого світла, однак яскраве штучне освітлення не характерне для нього. Для декору використовують елементи з дерева, льону, шкури чи хутра. Усе це зробить квартиру теплою та затишною.

Стиль мінімалізм. Він про чітку організацію простору, функціональність і стриманість. У такому інтер’єрі багато повітряного спокою, м’якого світла. Кольорова палітра складається з небагатьох кольорів, зазвичай — це світлі відтінки коричневого, білий, ненасичений сірий.  Також стіни можуть оформлювати однотонними шпалерами чи текстурною штукатуркою, широкою світлою плиткою.

Квартиру з мінімалістичним інтер’єром органічно доповнюють меблі-трансформери та техніка, що вбудовується в них. Встановлюють м’яке освітлення, а тканини та матеріали обирають напівпрозорі. Як декор в інтер’єрі використовують вази прямих форм чи строгі картини, великі вазони, килим.

Стиль контемпорарі. Він про функціональність й практичність з використанням декоративних елементів. Кольори тут найчастіше пастельні, використовуються відтінки сіро-бежеві чи пісочні. А щоб уникнути монотонності інтер’єр розбавляють яскравими колірними акцентами.

   

Меблі в стилі контемпорарі ергономічні та функціональні, з прямими лініями. Матеріали для них підбирають в основному МДФ, недорогу деревину, пластик, метал чи скло.  Аби створити домашній затишок у квартирі в цьому стилі, використовують  декор чималих розмірів. Наприклад, великі вази, які стоять на підлозі, чи громіздкі вазони. Контемпорарі досить легко змінювати й вносити елементи інших стилів, без масштабних ремонтних робіт.

Стиль бохо. Він про натуральні фарби та змішування різних фактур,  візерунків, матеріалів. У такому інтер’єрі відчувається повна свобода, природність та затишок. Меблі у квартирі зі стилем бохо мають бути зручними, м’якими. Для комфортного сприйняття очей кольори — природними, проте з цікавими яскравими акцентами. 

У квартирах з таким типом інтер’єру використовують рослинні або східні  орнаменти, розставляють багато декору, книг та різноманітних дрібничок. Як висновок, облаштування є максимально далеким від мінімалізму, але воно підкреслює індивідуальність квартири та її власника.  Часто використовують вироби ручної роботи та багато предметів із натурального текстилю.

Усі ці стилі ідеально підійдуть для ремонту в житлі комфорт класу і подарують затишок та функціональність для її мешканців.

Хочете обрати планування вже готових квартир в ЖК Comfort Park та одразу розпочати ремонт для втілення цих ідей? Телефонуйте та отримайте детальну консультацію нашого менеджера: +38 (067) 761-30-56

Обрати квартиру