На головну Новини Благо – це мати людей, які не просто будують, а створюють середовище для щасливого життя. Історії працівників blago, які надихають

Благо – це мати людей, які не просто будують, а створюють середовище для щасливого життя. Історії працівників blago, які надихають

Обрати квартиру

У світі, який нестримно розвивається і зазнає різноманітних змін, поняття благо для нашої компанії стало не лише частиною бренду, а й справжньою філософією.

Ми знаємо, що вже недостатньо просто будувати інфраструктуру, адже справжнє благо відображається у тому, як це середовище, будівлі впливають на якість життя людей. Це концепція, яка народилася з розуміння про важливість створення не просто фізичних об’єктів, а й атмосфери для комфортного та наповненого цінними моментами життя.

З нагоди Дня будівельника ми поспілкувалися з людьми, які створюють це благо для вас. Ці люди Будівельники з великої літери. Вони не лише надихають на досягнення висот у своїй справі, а й пояснюють власне розуміння поняття «благо» в сучасному світі.

Тож запрошуємо поринути в історії та досвід працівників компанії blago, які не тільки виконують свої професійні обов’язки, а й докладають надзвичайних зусиль для того, щоб кожен створений ними об’єкт втілював у собі цінності, необхідні для щасливого та вдячного життя мешканців.

Назар, начальник будівельної дільниці

Що для вас означає ваша професія та робота, якою ви займаєтеся в blago?

Для мене професія керівника будівельного майданчика означає відповідальність за координацію робіт, забезпечення безпеки та ефективності будівельного процесу. Також вона про вміння спілкуватися з різними фахівцями та забезпечувати високу якість виконання завдань.

Що найбільше цінуєте у своїй роботі?

Найбільше ціную кар’єрний ріст, нові знайомства, невичерпні знання, які можна отримати тільки в процесі роботи.

 

Чого вас навчив і продовжує навчати професійний шлях?

У першу чергу точності та плануванню, умінню створювати безпечне середовище, бо ж робота будівельника це й про відповідальність. А також про можливість вдосконалювати навички розв’язання конфліктів. Тут дуже важливо ефективно спілкуватися з різними учасниками проєкту від робітників до клієнтів та інвесторів.

 

Що для вас благо?

Благо це коли ти маєш можливість бути причетним до створення великого міста, де кожна деталь, будівля і простір створюються з думкою про комфорт, гармонію та задоволення мешканців. Благо там, де кожен куточок відбиває турботу, надихає на нові ідеї та здійснення мрій.

Федір Олексійович, начальник будівельної дільниці

Що для вас означає ваша професія та робота, якою ви займаєтеся в blago? 

У цій професії я 29 років і вважаю її дуже престижною. Вона приносить людям добро та потіху, коли житло збудоване, а мені радість і гордість у процесі роботи. Ця професія настільки важлива для мене, що я ніколи й не думав змінити її, тому відданий цій справі ще з молодих років. 

 Що найбільше цінуєте у своїй роботі?

Ціную якість роботи, позитив у команді, довіру до людей і щоб люди мені довіряли. Бо на цих цеглинах будуються не лише міцні будинки, але й людські взаємини. Цінно, коли команда, якою керуєш, працює як злагоджений механізм і успішно реалізовує будівельні задачі. Для мене важлива пунктуальність і дотримання робочого графіку, бо це теж допомагає у роботі та покращує діяльність кожного будівельника. 

Чого вас навчив і продовжує навчати професійний шлях?

Завдяки такій роботі виробилась дисципліна, бо це дуже відповідальна справа і щодня кожен будівельник, не лише я, бере на свої плечі обов’язок створення нового дому для багатьох сімей. Завдяки будівельній справі я здобув стійкість, навчився правильно реагувати на критичні ситуації. При цьому зберігати добре серце, ми ж будуємо для щасливого життя, тому робити це треба з добром. Я навчився формувати, шліфувати колектив. Цінно те, що багато людей працюють з нами від початку і до кінця, бригади мулярів одними й тими ж руками зводять і перший, і останній поверх будинку.

На що вас надихає робота будівельника?

Надихає будувати, творити для людей, щоб усі були задоволені  роботою і житлом. Радію, коли будинок завершується, коли туди заселяються люди та починають облаштовувати своє життя. Мені це наче мед на душу, це надихає показувати свою роботу внукам, дітям.

Що для вас благо?

Благо це перш за все здорова родина, взаємоповага, благополуччя в домі й мир у нашій країні. Хочеться, щоб таке благо було в кожній українській родині.

Любомир, начальник будівельної дільниці

Що для вас означає ваша професія та робота, якою ви займаєтеся в blago?

Професія будівельника для мене це втілення нових проєктів, які відображені спершу на папері, а потім поступово стають будівлею, яка змінює, прикрашає наше місто.

Що найбільше цінуєте у своїй роботі?

Найбільш цінно бачити повноцінне функціонування будинків, кварталів, у яких завершене будівництво. І те, яке місце там відведено для мешканців.

Чого вас навчила ваша робота?

Робота на будівельному майданчику навчила мене комунікабельності, бачити та розуміти проблеми людей, приймати їхні пропозиції для покращення продуктивності трудового колективу. Адже разом ми рухаємося до спільної мети передати будинок в експлуатацію, тому такі уроки дуже важливі.

Якою традицією з вашої роботи можете поділитися?

У будівельників є багато традицій та цікавих ритуалів, але от квіти мають важливе значення. Їх виставляють на будівлі, як символ завершення бригадою певного етапу робіт. Вони ніби проростають, даючи зрозуміти, що скоро тут забуяє ще більше життя життя мешканців цього будинку. Тому квіти це важлива традиція на будівництві.

Продовжте фразу: «Благо це…»

Благо це створювати нові будівлі та формувати інфраструктуру для повноцінного життя в нашому місті. 

Василь, начальник будівельної дільниці

Що для вас означає ваша професія та робота, якою ви займаєтеся в blago?

Моя професія це можливість побудувати майбутнє, створити будівлі, в яких будуть жити прийдешні покоління. Це спосіб увіковічити свою працю та перетворити її на красу нашого міста, затишок у зручних квартирах.

Що найбільше цінуєте у своїй роботі?

У своїй роботі я найбільше ціную те, що можу щодня перетворювати світ, упорядковувати його, створюючи довершені будівлі. Ціную свою команду, що допомагає мені справлятися з поставленими задачами та великий колектив допоміжних служб, котрі дозволяють реалізовувати проєкти.

Чого вас навчив і продовжує навчати професійний шлях?

Мій професійний шлях навчив мене того, що лише злагоджена робота, повноцінний контроль і багатостороння взаємодія з колегами можуть гарантувати добрий результат виконуваної роботи. У моїй професії немає неважливих справ, і лише вміння правильно розподілити свій робочий час, навички поетапного планування і тісна співпраця з колегами дозволяють мені працювати ефективно та продуктивно.

Яка історія з вашої роботи вас надихає найбільше?

Найбільше мене надихає підтримка керівництва. Наприклад, на будівельному майданчику ведуть інтенсивні роботи, одночасно зводяться кілька секцій,  здійснюються монтажні та оздоблювальні роботи, роботи по благоустрою прибудинкової території та багато-багато іншого. У цей час в офісі відбувається планова нарада, де в енергійній, яскравій манері знайдуть мотиваційні слова для підтримки в нас робочого запалу та віри у власні сили. Навіть коли відбуваються якісь непередбачувані неприємності, просідання ґрунту чи обрив кабелю, завжди можеш бути впевненим у розумінні та  всебічній підтримці.

Що для вас благо?

Бог створив землю, все інше створили будівельники. Тому для мене благо це створювати з найкращими помислами те, що принесе користь людям.

Вкотре переконуємося, що справжнє благо криється у підході,  особливому відношенні до своєї роботи, відданості та прагненні створювати більше, ніж просто будівлі. Це створення середовища, де кожна цеглина, кожен дизайнерський штрих, кожне вікно робить життя більш насиченим, зручним і щасливим для тих, хто має можливість перебувати в цьому просторі.

Наші герої свідчення того, що нелегко, проте натхненно бути частиною великого проєкту побудови добробуту. І незалежно від того, чи ви будівельник, архітектор, дизайнер, маркетолог чи юрист, маєте шанс принести щось своє у розвиток свого міста, країни та й світу загалом.

Мріємо, щоб ці історії стали джерелом натхнення та рушійною силою для кожного будівельника, щоб разом робити Івано-Франківськ найкращим місцем для життя.

Благо це будувати міста, а не ЖК.
З Днем будівельника, колеги!

 

Джерело: https://blagodeveloper.com/news/blago-cze-maty-lyudej-yaki-ne-prosto-buduyut-a-stvoryuyut-seredovyshhe-dlya-shhaslyvogo-zhyttya-istoriyi-praczivnykiv-blago-yaki-nadyhayut/

Обрати квартиру