На головну Новини Переваги житла комфорт-класу: 5 плюсів для тих, хто купує квартиру в ЖК такого типу

Переваги житла комфорт-класу: 5 плюсів для тих, хто купує квартиру в ЖК такого типу

Обрати квартиру

Сфера нерухомості в Україні постійно зазнає змін, а ринок житла розширюється і ділиться на різні сегменти. 

Один із них — це житло комфорт-класу. Воно є дуже популярним серед покупців, інвесторів. Як стверджують експерти з нерухомості компанії blago, житло комфорт-класу поєднує в собі якість, зручність і доступну ціну. 

Розглянемо п’ять основних плюсів житла такого типу, на прикладі проєктів компанії blago. 

  1. Відмінна якість за розумну ціну

Однією з основних переваг житла комфорт-класу є те, що ви отримуєте високу якість житла за доступну ціну. Житло цього класу у компанії blago будується з використанням якісних матеріалів, з урахуванням сучасних стандартів будівництва та з дотриманням норм ДБН.

  1. Зручне розташування

Житлові комплекси комфорт-класу нашої компанії розташовані в зручних точках міста. Це надає певні переваги щодо інфраструктури та транспортного сполучення. Усі вони мають пішу доступність до зупинок громадського транспорту, парків, магазинів, шкіл, дитячих садків та інших необхідних для буденних справ об’єктів.

  1. Сучасний дизайн і планування

Розробляючи квартири комфорт-класу ми пропонуємо ергономічні або вільні планування, сучасний дизайн фасадів, холів і прибудинкової території. Кожен наш проєкт відповідає сучасним тенденціям, має індивідуальні риси та впізнаваність. Це дозволяє максимально використовувати площу квартири та створювати комфортне середовище довкола ЖК.

  1. Розвинута інфраструктура комплексу

Будуємо так, щоб кожен ЖК ставав повноцінним місцем для життя та закриття буденних потреб. Саме тому в будинках комфорт-класу ми передбачаємо комерційні приміщення на перших поверхах або ж повноцінні торгові комплекси. Це дозволяє комплектувати їх різноманітною інфраструктурою, здаючи в оренду для відкриття кав’ярень, магазинів, аптек, зоомагазинів. Не забуваємо і про повноцінне облаштування дитячих майданчиків, спортивних зон. Виділяємо місце для гостьової стоянки, будуємо підземні паркінги або гаражні бокси. Придумуємо місця для відпочинку та дозвілля. Така інфраструктура додає комфорту, зручності кожному мешканцю.

  1. Перспективна інвестиція

Купувати житло комфорт-класу можна не лише для власного проживання, але й з перспективою інвестиції. Адже, як стверджують аналітики компанії blago, враховуючи всі переваги та ціну за квадратний метр, попит на таке житло завжди буде. А його вартість, зважаючи на ринкову ситуацію тільки збільшуватиметься. Саме це робить покупку квартири в ЖК комфорт-класу вигідною з точки зору вкладання коштів.

Можемо підсумувати, що житло такого типу має численні переваги для тих, хто шукає якісні та зручні квадратні метри за помірну ціну. Цей сегмент нерухомості є оптимальним варіантом для тих, хто цінує комфорт, якість і розумні фінансові рішення.

Обирайте квартиру в ЖК Comfort Park від blago.

Обрати квартиру