На головну Новини Секрети успішної покупки нерухомості: поради для першого кроку в ринок нерухомості

Секрети успішної покупки нерухомості: поради для першого кроку в ринок нерухомості

Обрати квартиру

Купівля житла – це транзакція у забезпечене та стабільне майбутнє кожної людини. Незалежно від того, чи ви купуєте свою першу квартиру, чи плануєте інвестувати в нерухомість, правильний підхід є ключем до успішної угоди.

У цій статті ми розглянемо основні кроки, які слід виконати на шляху до ринку нерухомості, щоб укласти успішну угоду. Як приклад, поговоримо про інвестицію у ЖК комфорт-класу в мікрорайоні Пасічна, Comfort Park. І звісно, надамо корисні поради для новачків у такій справі. 

  1. Визначте власний бюджет і потреби

Першим і найважливішим кроком є визначення вашого бюджету та потреб або мрій. Подумайте скільки кімнат ви хочете, на якому поверсі й з яким видом за вікнами, який район вас цікавить та скільки ви готові за це заплатити. Крім того, обов’язково враховуйте додаткові витрати, такі як ремонт, облаштування квартири меблями, оплату комунальних послуг та інше обслуговування житла. У ЖК Comfort Park доступні планування від 39 до 101 квадратних метрів, що допоможе обрати оптимальну для вас площу житла.

  1.  Дослідіть ринок

Проведіть дослідження ринку нерухомості. Дізнайтеся про поточні ціни на житло у вашому місті та окремо по районах. Вивчіть основних гравців, технології будівництва, особливості матеріалів, які зараз найчастіше використовують. Ознайомтеся з забудовниками, історією їхньої діяльності, та активними об’єктами. Почитайте відгуки в Інтернеті та поспілкуйтеся з тими, хто вже придбав нерухомість у них. Важливо також дізнатися про перспективи росту цін на майбутнє, прогнози експертів та плани будівельних компаній.

Нещодавно в інтерв’ю для блогу «Де у Києві жити добре?» СЕО компанії blago Роман Коржак зазначив, що такі фактори, як подорожчання будівельних матеріалів, інфляція, індексація зарплат, різниця валютних курсів, імпорт матеріалів впливають на збільшення ціни квадратного метра у новобудові.

  1. Вивчіть девелопера

Перед тим як купувати житло, дізнайтеся історію та репутацію забудовника, у якого плануєте купувати житло. Перевірте його попередні проєкти, чи є заморожені обʼєкти або довгобуди, знайдіть відгуки клієнтів та мешканців ЖК. Надійний забудовник – це запорука якості та безпеки вашої покупки.

ЖК Comfort Park створюємо ми, технологічна компанія blago з понад 20-річним досвідом на ринку. Зараз одночасно будуємо 10 об’єктів нерухомості, про що розказуємо у соціальних мережах та на сайті. Щомісяця по кожному об’єкту, в тому числі по ЖК Comfort Park, надаємо стани будівництва з фото та відеоматеріалами, порівнюємо динаміку змін за декілька місяців. Тож з нами ви триматимете руку на пульсі будівництва свого комплексу.

  1. Огляньте об’єкти особисто

Незалежно від того, як детально ви досліджуєте ринок, ніколи не пропускайте можливість особистого огляду житла. Переконайтеся, що вам подобається планування, територія комплексу, підходять темпи та якість будівництва.

З нашими менеджерами ви зможете познайомитися з об’єктом під час оглядин і побачити на власні очі, як виглядає вже зданий будинок або як будується нова секція.

  1. Перевірте документи

Перш ніж зробити крок до покупки, обов’язково перевірте всі необхідні документи, такі як право власності на землю, технічний паспорт будівлі, дозволи на будівництво. Можна доручити це професіоналам, юристам, які проконсультують у даних аспектах.

Також, завітавши в головний офіс компанії blago, за потреби, ми ознайомимо вас з документацією обраного проєкту. 

  1. Оцініть кредитні можливості

Якщо ви плануєте брати квартиру у розтермінування або кредит, консультуйтеся з менеджерами чи банками щодо умов. Порівняйте різні пропозиції та виберіть найвигіднішу для вас. До прикладу, в ЖК Comfort Park на деякі планування доступне безвідсоткове розтермінування до 12 місяців. Також у цьому ЖК ви можете придбати квартиру, скориставшись «єОселя», державною програмою іпотечного кредитування житла.

  1. Розгляньте додаткові послуги

Під час покупки житла розгляньте можливість додаткових послуг, таких як паркування, інфраструктура району, зони для ігор і відпочинку, безпека та інше. Вони можуть полегшити ваше життя та зробити його комфортнішим.

На території ЖК Comfort Park ми спроєктували: 

  • безпечні дитячі майданчики та алеї для прогулянок;
  • входи та виходи в будинки врівень з землею, без сходинок чи інших підвищень;
  • безключовий вхід у під’їзд – двері можуть відчинятися за допомогою смартфона;
  • освітлені дизайнерські холи, декоровані деревʼяними ламелями;
  • великі комфортні ліфти;
  • якісні вхідні двері до квартир.

  1. Робіть переоцінку

Не поспішайте з прийняттям рішення. Переоцініть всі аспекти покупки, подумайте про майбутнє своєї сім’ї та отримайте якісну консультацію менеджерів з нерухомості. 

Завдяки цим порадам ви розкриєте секрет успішної покупки житла на ринку нерухомості, зокрема в ЖК Comfort Park.

Отримайте консультацію нашого менеджера та здійсніть вдалу інвестицію в нерухомість.  

Телефон для консультації: +38 (067) 761-30-56

Обрати квартиру